Mesterséges intelligencia (AI) alkalmazása az irodában

Képzés óraszáma:
7 óra
Képzés formája:
online vagy tantermi
Jelentkezni szeretnék!

Mesterséges intelligencia (AI) alkalmazása az irodában

Képzés adatai
Képzés formája:
online vagy tantermi
Képzés óraszáma:
7 óra
Információk

A tréning célja:
A tréning célja, hogy a résztvevők megismerjék és képesek legyenek alkalmazni az AI technológiákat, így javítva irodai munkájuk hatékonyságát és innovációját. Az "AI mindenkinek" mottó jegyében mindenki számára elérhetővé tesszük a mesterséges intelligencia által kínált lehetőségeket, függetlenül attól, hogy korábban volt-e már tapasztalata ezen a területen.
A tréning leginkább kezdőknek és érdeklődőknek szól.

A tréning rövid leírása:
A képzés során elsajátíthatod az AI többféle változatát, használhatóságukat és példákat is, különösen a ChatGPT alap és bővített változatait is, mivel ez a leggyakrabban használt AI. Megismerkedhetsz annak irodai alkalmazásaival, és képes leszel integrálni ezeket a technológiákat a mindennapi munkavégzésbe. A tanfolyam magában foglalja a mesterséges intelligencia alapjaitól kezdve a konkrét alkalmazásokon át a gyakorlati workshopokig és csoportmunkáig minden szükséges tudást, amire szükséged lehet az AI eszközök hatékony használatához.

A tréning tartalmi elemei:
● Bevezetés az AI és ChatGPT világába: megismerkedhetsz a mesterséges intelligencia és a ChatGPT alapjaival, működésével.
● AI alkalmazásai az irodában: betekintést nyerhetsz abba, hogyan javíthatják ezek a technológiák a hatékonyságot szövegalkotásban, adatgyűjtésben és elemzésben.
● Gyakorlati alkalmazások: kézzelfogható példákon keresztül sajátíthatod el az AI eszközök használatát.
● Etikai és jogi szempontok: tisztában leszel az AI használatának etikai és jogi vonatkozásaival.
● Személyre szabás és integráció: megtanulod, hogyan integrálhatod a mesterséges intelligencia eszközöket a saját munkafolyamataidba.

Felnőttképzési nyilvántartási szám: 
B/2023/000322
Felnőttképzési engedély szám: 
E/2023/000041
Visszahívást kérek!
Érdeklődni szeretnék!
Kapcsolódó képzéseink
Képzéseink megvalósítását gyakorlatorientáltan, mindig a legújabb trendeknek és elvárásoknak megfelelő képzési szemlélettel, nagy fokú rugalmassággal és teljes mértékben személyre szabott megoldási javaslatokkal végezzük.
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 
B/2023/000322
Felnőttképzési engedély szám: 
E/2023/000041
envelopephone-handsetmap-markerchevron-downtext-align-right