Rólunk

∙ Szakmaiság ∙ Megbízhatóság ∙ Rugalmasság ∙ Ügyfélorientáltság
Érdemes tudnod rólunk

Képzési tevékenységünk az állami szinten szabályozott képzésektől, hatósági szaktanfolyamoktól kezdve, a Felnőttképzési törvény hatálya alá nem tartozó képzéseken át egészen az egyedi igények szerint összeállított, céges képzések, továbbképzések szervezéséig, lebonyolításáig terjed.

Kollégáink sok éves szakmai tapasztalattal, megfelelő kompetenciákkal rendelkeznek a szakképzés hazai jogszabályi követelményeivel kapcsolatban, így hatékonyan tudjuk támogatni a Megrendelőt a felnőttképzési igények felmérésében, az igényeknek megfelelő képzési formák kiválasztásában, szakszerű tervezésében és a gyakorlati megvalósításában. Folyamatosan bővítjük oktatói körét, fejlesztjük a tájékoztatási, tanácsadási és oktatói feladatok ellátásához szükséges szakmai tudatosságot, elkötelezettséget, kezdeményező készséget.

Vállalatunk teljes körűen ki tudja elégíteni azon vállalatok igényeit, akik fontosnak tartják, hogy munkatársaik fejlesztésébe, továbbképzésébe és nem utolsó sorban a biztonságos munkavégzésébe fektessenek.

Képzéseink megvalósítását gyakorlatorientáltan, mindig a legújabb trendeknek és elvárásoknak megfelelő képzési szemlélettel, nagy fokú rugalmassággal és teljes mértékben személyre szabott megoldási javaslatokkal végezzük.
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 
B/2023/000322
Felnőttképzési engedély szám: 
E/2023/000041
envelopephone-handsetmap-markerchevron-downtext-align-right