Mesterséges intelligencia (AI) alkalmazása az irodában

2024.március.24
Ismerje meg vadonatúj képzésünket, amely bevezet a mesterséges intelligencia rejtelmeibe!

ChatGPT a munkahelyen: hatékonyság és innováció tanfolyam

 

 

A tréning időtartama:

AI tréning

7 óra

A tréning formája:

tantermi vagy online

A tréning célja:

A tréning célja, hogy a résztvevők megismerjék és képesek legyenek alkalmazni az AI technológiákat, így javítva irodai munkájuk hatékonyságát és innovációját. Az "AI mindenkinek" mottó jegyében mindenki számára elérhetővé tesszük a mesterséges intelligencia által kínált lehetőségeket, függetlenül attól, hogy korábban volt-e már tapasztalata ezen a területen.

A tréning rövid leírása:

A képzés során elsajátíthatod az AI többféle változatát, használhatóságukat és példákat is, különösen a ChatGPT alap és bővített változatait is, mivel ez a leggyakrabban használt AI. Megismerkedhetsz annak irodai alkalmazásaival, és képes leszel integrálni ezeket a technológiákat a mindennapi munkavégzésbe. A tanfolyam magában foglalja a mesterséges intelligencia alapjaitól kezdve a konkrét alkalmazásokon át a gyakorlati workshopokig és csoportmunkáig minden szükséges tudást, amire szükséged lehet az AI eszközök hatékony használatához.

A tréning tartalmi elemei:

  • Bevezetés az AI és ChatGPT világába: megismerkedhetsz a mesterséges intelligencia és a ChatGPT alapjaival, működésével.
  • AI alkalmazásai az irodában: betekintést nyerhetsz abba, hogyan javíthatják ezek a technológiák a hatékonyságot szövegalkotásban, adatgyűjtésben és elemzésben.
  • Gyakorlati alkalmazások: kézzelfogható példákon keresztül sajátíthatod el az AI eszközök használatát.
  • Etikai és jogi szempontok: tisztában leszel az AI használatának etikai és jogi vonatkozásaival.
  • Személyre szabás és integráció: megtanulod, hogyan integrálhatod a mesterséges intelligencia eszközöket a saját munkafolyamataidba.

 

Kurzus tematikája

Képzéseink megvalósítását gyakorlatorientáltan, mindig a legújabb trendeknek és elvárásoknak megfelelő képzési szemlélettel, nagy fokú rugalmassággal és teljes mértékben személyre szabott megoldási javaslatokkal végezzük.
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 
B/2023/000322
Felnőttképzési engedély szám: 
E/2023/000041
envelopephone-handsetmap-markerchevron-downtext-align-right