Kisfeszültségű FAM kábelszerelő képzés: az üzem folytonosságának kulcsa a villanyszerelés területén

2024.január.25

A kisfeszültségű FAM kábelszerelő képzés egyedülálló lehetőséget kínál a villanyszerelés területén dolgozó szakemberek számára. Nem csupán egy további végzettséget, hanem az üzem folytonosságának megőrzése szempontjából is kulcsfontosságú tudást kínál. Azoknak érdemes részt venniük ezen a képzésen, akik szeretnének továbblépni karrierjükben, vagy akiknek munkájukból kifolyólag kábelszereléstkell végezniük úgy, hogy az üzem folytonossága érdekében a hálózatot nem kapcsolják ki.

Az alábbiakban bemutatjuk, miért érdemes részt venni ezen a képzésen, mit tanulhatnak a résztvevők, és milyen karrierlehetőségek nyílnak meg előttük.

Miért érdemes részt venni a képzésen?

A kisfeszültségű FAM kábelszerelő képzés kulcsa az üzemek folyamatos működésének biztosításában rejlik. A hálózat kikapcsolása nélküli kábelszerelési technikák elsajátításával a résztvevők nem csupán új készségeket szerezhetnek, hanem a munkavégzés hatékonyságát is növelik. A képzés egyedülálló lehetőséget teremt a szakemberek számára, hogy olyan tudást sajátítsanak el, amelyek kiemelkedővé teszik őket a villanyszerelés területén.

Mit tanulnak meg a képzésen résztvevők?

A résztvevők a képzés során részletesen megismerkednek az üzem folytonosságának alapelveivel és gyakorlatával. A kábelszerelés terén alkalmazott ki-, be-, és összekötő szerelési technikák, leágazó szerelés, valamint egyéb fontos technikák kerülnek bemutatásra. A résztvevők nem csupán gyakorlati készségekkel lesznek gazdagabbak, hanem elméleti tudással is, ami elengedhetetlen a villanyszerelési területen való sikeres munkához.


Milyen szakmákban helyezkedhetnek el a képzés után?

A sikeresen elvégzett kisfeszültségű FAM kábelszerelő képzés új kapukat nyithat számos villamosipari szakmában. A résztvevők nemcsak villanyszerelői szakmában, hanem például energetikai vállalkozásoknál, gyártóüzemekben vagy telekommunikációs vállalatoknál is elhelyezkedhetnek. Akár automatizációs területen, okos otthon technológiák telepítésében, vagy zöld energiamegoldások tervezésében is megtalálhatják helyüket.

Emellett a résztvevők kiválóan alkalmazkodhatnak olyan dinamikus iparágakhoz, mint az informatikai szolgáltatások, a gépjárműgyártás, vagy éppen az építőipar, ahol a kisfeszültségű kábelszerelési ismeretekre és készségekre nagy szükség van. A technikusi pozíciók lehetőséget teremtenek az érintett szakemberek számára, hogy részt vegyenek nagyszabású projektekben,például adatközpontok kialakításában vagy okosvárosi infrastruktúra fejlesztésében.

Miért érdemes a képzésre jelentkezni?

A Kisfeszültségű FAM kábelszerelő képzés elvégzése után a résztvevők nemcsak a munkavégzés biztonságát növelik, de egyúttal szélesíthetik ismereteiket és új karrierlehetőségeket teremthetnek maguknak.

Összegzés

A Kisfeszültségű FAM kábelszerelő képzés egy befektetés a szakmai fejlődésbe és a jövőbeli karrierlehetőségekbe. Azoknak, akik szeretnék magukat új kihívások elé állítani, vagy csak tovább szeretnének lépni karrierjükben, és a villanyszerelés terén kiemelkedő tudásra és készségekre vágynak, ez a képzés kiváló választás lehet.

További inormációk a képzésről!

Képzéseink megvalósítását gyakorlatorientáltan, mindig a legújabb trendeknek és elvárásoknak megfelelő képzési szemlélettel, nagy fokú rugalmassággal és teljes mértékben személyre szabott megoldási javaslatokkal végezzük.
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 
B/2023/000322
Felnőttképzési engedély szám: 
E/2023/000041
envelopephone-handsetmap-markerchevron-downtext-align-right